Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ja blir less på ”nån”

Det är inte bara ”nån” som brukar gömma diverse prylar för mig, stöka till när man precis städat eller ställt upp en kökslucka precis när jag ska till och head-banga i köket… Nu har ”nån” tagit sig in på Svenska Cykelförbundet och bestämt att man måste ner till Vårgårda under lördagen mellan 0900-1500 om man ska kunna tävla på söndag. Det kanske inte var huvudsyftet med olika beslutsfattanden men det har blivit resultatet. Det gäller bara elitklasserna och anledningen är att man ska visa upp licens och legitimation för att få ut nummerlappen. Det går inte att skicka ner en kopia…den varianten har ja fått nej på. Så planen att hinna med min Kusins dop på lördag blir inte av… Inte första och sannolikt inte sista gången förbundet gör något man blir ”o-imponerad” av. Är inte helt 100% men ja tror även att ”nån” är skyldig till att regnskogen skövlas, Aids och svält men det här är ja som sagt inte säker på. Nu får man ta situationen som den är, nu får man ju njuta lite mer av vackra Vårgårda istället;) 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.