Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Ja är modern…

Okej, idag blev det ett lite halvkul knas här hemma. Skulle bara ”finjustera” topparna lite på kalufsen. Gissa om ja blev överraskad när munstycket på rakapparaten åkte ihop och det lätt som en gräsklippare anpassad för en golfbana kör ut i en djungel. Snyggt med en remsa kort? Nej då fick skiten åka av istället. Men just nu känner ja mig väldigt modern med min fräsiga halvfrisyr:) Nu ska ja åka lite monark! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.