Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Intervaller med ….

Ja har ju någon liten knäpp föreställning om att materiella ting ska ha namn. Skalman, Smurfen och Gullefjun är exempel på namn på bilar ja har eller har haft. Min testcykel går under namnet MIA och nu har min senaste älskling fått ett namn hon med. Det gäller min Corratec Inside Link och namnet är klockrent… Inga-Lill! Vi var ut och körde tre lite längre intervaller nu på förmiddagen. Fick med mig Rickard Wulff ut som stod och hejade på med tidtagaruret i högsta hugg. Nu lunch och sen iväg och laga en kyrkklocka 🙂

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.