Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Intervaller i Vårgårda

Efter en dags kul kyrkklockejobb här i närheten av Vårgårda så var det dags för dagens intervallpass. Har varit mer peppad för pass men när ja väl fick på mig Corrateckläderna blev ja laddad. Drog iväg till backen där Värgårda xc kommer att köras om ca två veckor. Brände av mina intervaller och rullade sedan ner till macken här i Uddevalla och gjorde en taxichaufförstvätt-light på hojen. I lighttvätten förstör man inte vindrutetorkarborsten utan ja nöjde mig med att låna lite vatten. Väl tillbaka vid bilen tog ja fram Portywashern och tvätta noga. Har fått en ny laddning Pedrosprylar genom Rapidscandinavia så nu är cykeln så fin så fin! Imorgon bär det av hemåt efter lite jobb på förmiddagen! Nu…en promenad i Vårgårda med far:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.