Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Inte som tänkt…

Tanken var att köra ett pass på monarken idag. Men så blev det inte. Istället blev det lite lugn cyklingen. Benen behövde lite lugnare tempo. Tog med mig Wulff ut på Trollstigen, han blev imponerad och vi hittade två ställen där man kan bygga på lite nytt:) imorgon blir det jobb mest hela dagen och på onsdag! Bra att få några timmar till tidlappen! Bilden visar ett ställe där det är tänkt att bli ett litet hopp.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.