Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Inte som man tänkt… Men ändå bra!

Först… En rätt mysig bild ja tog igår! Ikväll står månen väldigt nära jorden så ja ska se om ja kan få till en till bild ikväll!

Suveränt cykelväder idag, varmt men med en del moln som ger lite skön skugga då och då. Planen var att dra ut på distanspass med Mr Björklinge, Dan Holmberg. Lite ostrategiskt kanske att börja med ett varv på Trollstigen… Men det gick bra! Inga vurpor eller haverier, körde också ett varv på “Klockbackebanan” utan några problem. Hade ett fint tempo och körde på fina stigar tills Dan gjorde en liten vurpa i låg fart och la låret på en sten. Det fick bli vändpunkten för dagens planerade ca 4 timmar och vi rullade istället hem och var hemma med 3:40 på uret. Bra teknikträning plus att jag och Dan alltid löser så många världsproblem på våra turer! Kul! När vi kom hem fick ja bjuda på kaffe och Dan bjöd på lårkaka;) haha. Så grymt kul att få leva ut sina baristadrömmar, det är kanske att ta i… Några drömmar om att bli barista finns kanske inte… Men det är jävligt kul att göra kaffe till nån som verkligen uppskattar det! Jag fick också höra “Andersson, det här var den bästa kaffe jag druckit i hela mitt liv”! Vilket är tokigt kul! 

Sjöjungfrun och odjuret:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.