Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Inomhusträning

Ja lever kvar lite i den turkiska värmen. Tror ja blivit lite bekväm av mig. Känner inte att varken regnet, blåsten eller temperaturen riktigt lockar ut mig. Istället blir det lite monarkkärlek. Tror att rent träningsmässigt blir det dessutom ett bättre pass. Tror ja behöver träna benen och pumpen mer än pannbenet 😉 nu blir det dusch, lite mat och sedan styrelsemöte med Smack. 

Annons
Före – beslutsam…under – inte så kaxig….efter – inte ett dugg kaxig! Haha
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.