Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Inför smackcrossen

Smack arrangerar ju smackcrossen dagen efter SM, dvs helgen den 16:e och 17:e. Men redan nu i helgen finns det tillfälle att provköra, så här ser det ut…


På lördag – söndag 9-10/11 kl 10-12 är det Banvisning och Öppen träning på SMACK-crossen banan där finalen av CX-cupen kommer att köras söndag 17/11. Banan ligger på Sportfältet vid grusplanen strax öster om Arlandagymnasiet i Märsta. http://goo.gl/maps/HgyFK

Annons
Tag med Cyclocrossen eller MTBn och kom och kör banan!
Glöm inte heller bort att anmäla er till tävlingen, CUP-finalen ger fler poäng, anmälan görs senast söndag 10/11 i IndTa därefter efteranmälan på plats.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.