Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

In på Cykelhuset en sväng

Ja hade nästan kommit hela vägen till Sollentuna där ja skulle på ett möte när dom, 10 minuter innan tiden för mötet ringde och sa att dom var tvungna att ställa in… Typiskt! Ja vände och åkte till Cykelhuset i Upplands Väsby, en av mina sponsorer. Dom har gjort om en hel del i butiken och nu är det grymt fint. Extremt välsorterat, har ni vägarna förbi så ska ni garanterat åka in och kika! Ja kom därifrån med nya handtag och lite bromsolja, så nu ska ja ner i garaget och lufta bromsarna på trialcykeln:) på hemvägen var ja dessutom förbi och handla lite. Köpte sötmandel och tänkte göra marsipankycklingar….från grunden.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.