Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

I väntan på morgondagen

Nu har vi varit och hämtat ut nummerlappar, langningskort och provkört banan. Det är en riktigt rolig bana som har sina kuliga partier. Finns några hopp och en del backar. Kommer bli tufft och hårt imorgon! Nu har vi varit ut och promenerat en sväng här på Tångahed och kikat. Hittade lite roliga aktiviteter… Nostalgimuseum, lekplats, grisar och kaniner. Nu händer inte så mycket, mest väntan på att morgondagen ska komma så att vi kan kötta. Håll tummarna!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.