Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

I väntan på bilder

Jag får be om ursäkt för att jag varit lite inaktiv i mitt bloggande här under påsken. Det har varit minst sagt full rulle. Har farit runt och fotat som en tok 🙂 Och när jag inte har gjort det har jag antingen cyklat, ätit, sovit eller kört bil! Har varit en grymt kul helg. För den som lyckats missa det så har jag varit på teknikträningsläger med RedRabbitRacing till Kilsbergen, en bit utanför Örebro. Var med lite som ledare/fotograf. Kul att se hur snabbt man kan utvecklas som cyklist. En del av deltagarna hade inte många timmars cyklande i benen innan lägret… två och en halv dag senare åkte de runt och gjorde bunnyjump och körde på stigar som var ordentligt brötiga! Imponerande! Jag har nu en och annan bild att gå igenom och kommer återkomma med dessa!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.