Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hustomtarna sköter djungeln

Det är ju fredag idag så jag tänkte att jag kunde spana in vad Hustomtarna sysslade med. Jag fick syn på dem genom fönstret när det försökte ta sig fram på gräsmattan. Jag tycker det kan vara besvärligt att vara 175 cm ibland… tänk hur det är att vara 10! Gräsmattan har vuxit till sig då den andra gräsklipparen halvt kastat in handduken. Men idag var jag och köpte en batteridriven gräsklippare, suveränt! Det bästa är att Hustomtarna verkar förstå sig på det där med maskiner så jag kan luta mig tillbaka och se på när det far runt på gräsmattan.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.