Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hustomtarna fredagsfelsöker

När jag kom hem efter dagens lilla cykeltur såg jag först att The HouseTomts höll på att veva Amerikansk flagga, dagen till ära. Men när jag fick fram kameran hade de istället gett sig på en kaffemaskin jag fick igår. Var förbi en av mina sponsorer och där på ett kontor stod en trasig kaffemaskin. Tänkte att det kunde vara kul att se hur den såg ut inuti så jag tog med den hem. Men nu var det alltså nån annan som hann före… Jag fick ändå en liten glimt av hur en automatisk kaffemaskin ser ut inuti 🙂

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.