Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

“Hur hinner du med allt?”

Är något jag får höra då och då… idag får jag nog lov att hålla med lite för det här har varit en väldigt produktiv dag med många aktiviteter! Jag tror lite av hemligheten ligger i min morgonpigghet. Idag hade jag ställt klockan på 0600 men vaknade lite tidigare så att larmet på telefonen väl satte igång stod gröten på spisen och morgonens Aeropressade kaffe hade precis landat i koppen. Det kanske är andra halvan av hemligheten, eller att jag har nån bokstavssjukdom. Vad vet jag… haha. Drog in till Stockholm och servade några kyrkklockor, nej vänta, först lämnade jag en cykel jag hade servat… men sen kom jag till ett lite häftigt torn med ordentlig fallhöjd! Livlina på! Efter kyrkklockejobbandet drog jag vidare och drönade (ett verb att lägga på minnet) på en byggarbetsplats för ett projekt åt en god vän. Hem och planerade mer kyrkklockejobb för kommande vecka. Sen har jag även hunnit med att rosta en för Kaffeverkstan mått mätt hyfsat stor laddning kaffe innan jag snörade på mig löpskorna, sprang halvvägs till Märsta, sprang ett kort men smärtsamt intervallpass innan jag sprang hem och bastade. Just ja, hann med ett bål/överkroppspass på 40 minuter också! Det har jag hunnit med idag, tror det handlar om att vara effektiv, optimera och prioritera!

IMG_0602 IMG_0626

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=IsUXZgxIcZQ&w=560&h=315]

Annons

IMG_5245

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.