Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Höstens stora höjdpunkt!

Rätt trist att vara sjuk, nu har det kommit till det stadiet då allt smakar inget… Inte rört mig många meter idag:( Men jag lyckades istället styra upp och rodda ihop höstens höjdpunkt! Norrort Lightbulb! En träningsserie som körs på mountainbike med pannlampa, Gå in och kika på norrortlightbulb.blogspot.se Jag ska se till att göra det här till en bra och rolig träningsserie, men jag behöver er hjälp! Dela i sociala medier och kom och kör! Alla kan vara med oavsett nivå! Använd gärna dessa bilder och använd taggen #norrortlightbulb

Annons

Nu ska jag jobba vidare på en laddning hemmagjord pesto!
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.