Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hos doktorn och lite bilder

Idag var jag in med en av mina älsklingar till doktorn. Det var min Nikon som hade fått lite skit på sensorn så den behövde en undersökning hos kameradoktorn. De är helt suveräna där! Grym service, bra och trevlig personal och de har kunskap om produkterna. Det är inte som att gå in på MediaMarkt eller elgiganten. Man frågar om något och man får först till svar; ”mitt område är egentligen eltandborstar men vi ska se” och så går de och läser på förklaringen på deras hemsida… Nej, på kameradoktorn kan de produkterna! Jag var också tvungen att köpa på mig ett batterigrepp. Kameran blir så mycket skönare att arbeta med, särskilt när man fotograferar i stående format.

”Pittförlängare”

På eftermiddagen var jag ner på byn och gick en sväng. Det är fint här i Sigtuna…jag trivs här. Lagom stort.

Hur vore det om du hade hjälmen på huvudet istället….snorunge
Köpte en påse godis jag laddat med inför morgondagen, då ska det trampas ordentligt. Sen tog jag en lagom bastu och hade besök av en god vän till familjen som fick pipa iväg på brandlarm. Jag tog rygg med Smurfen…och kameran i högsta hugg men när ja kom fram hade skiten slocknat. Jag föreslog att jag kunde offra min reservdunk jag har bak i bilen men det blev inte så 🙁

Annons
Synen bråkdelen av en sekund innan du får en Scaniastämpel i pannan

Imorgon är det säsongen första långloppet på svensk mark för min del. Håll tummarna!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.