Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Högbobiken

Efter att ha sjungit nationalsången och viftat med svenska flaggan hela morgonen satte jag mig i Smurfen och rullade norrut mot Högbo för att köra högbobiken. Det har varit en väldigt varm dag och det var tur att Emmys päron var på plats och kunde hjälpa mig med langning, annars hade det nog varit ökenklimat i min kropp! Kände redan under uppvärmningen att ja inte hade fått med mig dom bästa benen och det tog inte länge innan ja tvingades släppa täten. Körde själv några kilometer men sen kom Tommy Olsson ikapp och vi fick till ett fint samarbete som funkade till dess att han försökte utföra nån typ av sterilisering med styrstammen som verktyg…sen blev det åka själv ca 35-40 km in i mål på en 7:e plats. Första tävlingen på nya cykeln! Vilken skillnad mot 26:an! Fungerade super, gaffeln blir riktigt hård när man låser den och de stora hjulen tar sig/mig fram suveränt! På vägen hem åkte ja förbi Herr Björklinge och fikade…som numera bor i Gävle! Tack tack:) nu styr ja Smurfen mot Päronen…det var nån där som nämnde något om en grill;)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.