Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hemmapill

Efter att ha varit borta en vecka finns det en del att ta itu med här hemma. Krukorna till mina pfysalis, solrosor och basilikaplantor tycks ha krympt så nu har ja 40-tal plantor att plantera om. Det regnar ute, skönt att dagens pass kan köras på MIA! Det var ett bra tag sedan ja hade lite samkväm med henne! Nu har ja precis provkört mina nyinköpta espressokoppar. Jisses vad gott, ja har gått från att totalt rata allt vad kaffe heter till att nu stå och mala bönorna och verkligen njuta av kaffet! Vad hände? 

Annons
Nu ska ja bläddra en sväng i nya numret av tidningen Baka i väntan på att frullen ska sjunka in lite.

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.