Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hemma i Svea rike igen

Nu är ja tillbaka hemma i Sverige igen efter två sköna veckor på Cypern. Trots att ja varit lite sjuk så var det ändå en bra resa, kul sällskap, bra cykling och grunden till årets cykelbränna sitter där:) Inleder med lite jobb. Blir nog tidigt i bingen ikväll. Kom i säng sent igår och upp tidigt idag:) men kul jobb! Jobbar med kyrkklockor idag. Har hittat en kul radiostyrd…eller spakstyrd leksak!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.