Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hemma bra med borta bäst

Det är ju inget större fel på Sverige, titta bara på den här något kyliga men fortfarande väldigt vackra soluppgången.

Men som jag hintade om igår så har jag börjat packa lite här hemma. Jag ska flytta söderut…men bara över helgen! haha! Lite som att halka på ett bananskal kom jag med på en resa ner till Barcelona över helgen! Blev med hyfsat kort varsel men vad gör väl det? Att dra ner till Barcelona och cykla några dagar är ju inte fy skam! Så nu är det packa, jobba, packa, jobba som gäller hela dagen. Det blir mina intervaller idag!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.