Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Nu sitter ja på flygplatsen här i larnaka och ska snart kliva på flyget hemåt. Har ägnat förmiddagen åt att först cykla och fotografera en sväng. 600 bilder senare åkte vi hem, käka lunch och så packade ja ner cykeln. Skönt att man hann med en liten sväng idag! Nu blir det sitta still på schemat… Ska dela med mig lite av bilderna ja tog senare. En del av de kommer troligtvis i en cykeltidning framöver:)

Kö vid incheckningen idag!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.