Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Helskoj med Kompiscross

Hade ju tänkt köra distans idag. Men jag blev så sugen på att köra cyclocross så det fick bli kompiscrossen istället. Kul med träningstävlingar! Provkörde banan som hade en del partier gemensamt med den som användes vid SM. Gjorde en inte alltför hård start men gasade sedan och ut på andra varvet låg jag först. Älgade på och gasade allt vad jag hade. Jättebra och kul träning. Kul att vara först över mållinjen också, även om det bara är en träningstävling. Nu är det formel 1 kvalet som gäller!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.