Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Heja heja! Världscupen i XCO!

Dagens Kepsande gick förvånansvärt bra. Trodde benen skulle vara helt fruktansvärda men de fungerade över förväntan. Det var en bana med ett långt varv. Igår körde vi 8 varv och idag var det istället 4 varv. En lättkörd bana med några lite bökigare partier. Om jag inte har räknat fel så tror jag det blev en tredjeplats idag. Micke från Teamet körde på som tusan och vann! Kul! Nu sitter jag bänkad framför RedBull Tv och kikar på världscupen! Ni hjälper väl till och hejar fram svenskarna?! Självklart ett enormt grattis till Jenny Rissveds som vann! Heja heja!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.