Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hårt race

Nu har sista racet körts här nere på Cypern. Vi hade en [email protected] tur med vädret! En halvtimme innan start var det mörkt, blixtrade en del och åska. Det kom några stänk men inte värre än så, regnet höll sig borta under hela racet vilket är skönt då den här leran är rent utsagt fö[email protected]! Det var ett tungt men jävligt kul race. Ja körde så gott ja kunde och tog i allt vad ja hade men har inte alls den farten som behövs för att hänga med. Är i alla fall nöjd med min tekniska utveckling även om formen kanske inte är den bästa Just nu. Förra året blev ja ikappkörd/ifrånåkt så det stänkte om det i utförskörningarna. Idag såg det annorlunda ut. Hade riktigt bra fart utför, alltid kul när man kan se någon utveckling:) Blev tyvärr avplockad men men… Wengan och Axel är starka och knep 19:e och 20:e platsen! imorgon bär det av hemåt, så ikväll blir det mat på byn.

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.