Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Igår var jag i Tibro och körde ännu en deltävling ur swecup:) banan var tokigt rolig, jobbig men kul! Det var helt klart en av de bättre xc banorna jag kört för den hade egentligen det mesta. En hel del singletrack bland blåbärsris, en del rötter men inte så att man störde sig på det. Några tekniska partier och många höjdmeter. Jag tycker SM banan nästa helg är fin och rolig och jag imponeras av det arbete som lagts ner… Men jag tror nästan att ja hellre hade sett att svenske mästaren i mountainbike skulle koras på den här typen av bana. För mig gick det bra bortsett från att farten finns inte där.. Utför och genom det tekniska ligger jag på bra… Körde snabbt genom stenkistan, droppen och de branta utförslöporna… Men uppför och på en del andra partier går det inte riktigt så fort som man önskar. Jag har aldrig tidigare haft en sån kontroll på hojen som jag har nu och det glädjer mig, jag är verkligen ett med den här ramen och dess geometri, men farten saknas och det är synd. Nu siktar jag istället in mig på SM kommande helg men först väntar en kul dag på Enduron med herr Wengelin och sen en hel del jobb!

De fina bilderna från racet är tagna av Jan Doverfors

Annons

   
    
 Skönt att se att det här är en utgående vara;) haha 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.