Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Härliga morgon!

God morgon! Min goda morgon började klockan 02:25 med grubblande och funderande. Men efter en stund började jag lyssna på en P3-dokumentär och lika säkert som att jorden är platt så somnade jag rätt snabbt. Vaknade sedan som folk och gjorde mig en god kopp kaffe. Det kändes lite såhär innan….
Men när kaffeångorna hade nått hjärnan visade det sig att det var det här jag hade skapat

Idag vilar jag, det blir lite lugn cykling senare under dagen men inget högintensivt alls. Kompressionsplagg från CEP är monterade på benen och jag laddar inför SM! Fan vad kul!!!!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.