Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hårdsvans-Distans

“Kör du bara Epic Ht nu?” Fick ja som fråga efter dagens pass. Faktum är att de senste tre passen utomhus faktiskt ägt rum till 100% på hardtailen;) Det är kul att variera lite och varje typ av cykel har ju sina för- respektive nackdelar. Drog iväg med tre andra i hyfsat lugnt tempo, jag for runt en del för att hålla pulsen uppe men efter knappt två timmar vek jag av och trampa på lite. Blev ett hyfsat långt pass, skönt att känna solen som nu börjar bjuda på lite bättre tryck! 4,5 timmar med sommarskor i överdrag förvisso… men såå skönt att det börjar bli varmare och dessutom så blir det ljusare och ljusare! Efter passet fick jag besök av päronen och sen också Smack-Morgan. Besöken forsätter snart med Matthias Wengelin och Erik Gunnarsson som är på väg mot Cypern. Det blir inget Cypern för mig i år, blev lite sugen men det kommer bli en del jobb utomlands så det är skönt att vara hemma också!

31227232_Unknown

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.