Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Har presterat bättre…

1:a Majloppet i Kvänum är nu trampat. Min insats under racet var väl sådär. Vill man prestera gäller det att vara bättre förberedd. De dryga (i dubbel bemärkelse) 4 timmarna i bil innan racet kändes allt annat än optimalt, likaså att ja inte hann provköra banan innan racet. Första varvet blev lite som att köra i blindo, med stumma ben:s Men ja ska inte gnälla för mycket på mig själv och tjura. Det var en kul bana med mysig karaktär. En hel del rötter. På fjärde och sista varvet började benen komma igång och då kunde ja också banan lite bättre så då fick ja upp farten en del:) Nu är ja på väg till Uddevalla där ja ska hälsa på bror! Ska bli kul, blir inte så ofta när vi bor på varsin kust. Nu åkte ja precis förbi en golfbana och avbröt en grymt fin sving med min gälla tuta så nu är ja på ett glatt humör igen… ett beteende man får beskylla min far för;)

Även om mitt ytterst kompetenta och multifunktionella kamerastativ var till hjälp under bilresan så är det inte så kul att åka med Smurfen i 4,5 h…

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.