Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Happy ending in Thailand!

Resan börjar minst sagt lida mot sitt slut och det är snart dags att åka till flygplatsen. Jag avslutade den här resans cyklande med ett pass på fina stigar, en del var lite översvämmade då regnperioden börjat men det finns bra potential! Fick också tillen underbar helkropps-sportmassage här på hotellet och även om rubriken kan syfta på en sak så var det bara ett vanligt slut på den massagen. Måste vara hopplöst att massera mig, jag är så otroligt kittlig, ligger och spänner mig hela tiden. Men skönt var det! Särskilt efter en vecka maxad med fysisk aktivitet. Efter att jag hade packat cykelväskan drog jag och Sonja Björk iväg och lirade lite tennis och nu väntar alltså sista målet smarrig mat på hotellet. Känns som att jag fått se en hel del av vackra Thailand. Ätit god mat, fått massage, tränat massor och även skaffat mig en tatuering… det ska man ju tydligen göra i Thailand!

Lite rött och svullen men det blir nog bra!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.