Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Händelserik dag!

Vilken dag! En dag som blev bättre och bättre ju längre dagen gick. Ni vet redan att jag sprungit en runda i Jurassic Park (som jag kallar allt utanför vägarna här…) och att jag simmade lite medan regnet föll ca 4 meter utanför hotellrumsdörren. Sen har jag dessutom varit på simskola med Miguel Alvarado som lärare. Lärde mig en massa intressanta saker som jag är sugen på att träna mer på. Jag har simmat en del mest för skojs- men självklart den suveräna träningens skull. Utöver det man fått lära sig som barn och i grundskolan har jag bara försökt tjuvkika på simklubben och försökt gör det de gör. Det här var annorlunda! Hann med en liten tur på mountainbiken också, mest i återhämtningssyfte. Hittade en rolig stig som slingrade sig uppåt i en blöt djungel fylld med konstiga läten. Efter cyklingen hade vi möte med två personer som jobbar med PR för Thanyapura, dvs den anläggningen jag befinner mig på, ett ställe som jag bara blir mer och mer imponerad av. Det hela nådde lite utav en topp då det visade sig att killen som serverade oss ikväll var grymt duktig på free pour, alltså att hälla upp och göra latte art. “Jag fann kärleken i Thailand”. Sen hade vi en del att snacka om, satt och kunde konstatera att vi följde samma personer på Instagram…. Jag fick komma in bakom bardisken och vara med när han gjorde en espresso, skummade mjölken och hällde upp en vacker rackare! Det finns också en chans att jag ska få göra en latte på deras utrustning imorgon! Ahhhh! Finns risk att jag kommer ha ett nytt inköpsbehov snart!

Här är en bild jag fick av Magnus “Husky” Ormestad

Annons
En ingenjör finner inte bara problem, han löser de också! #torkskåp

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.