Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Halsont och vila:(

Jaha… Trodde ju att ja blivit frisk men inte då:s Nu har ja fått halsont. Kom redan i måndags men har blivit lite värre sen dess. Får ta det säkra före det osäkra och lägga på lite vila. Får passa på att göra lite nytta. Började sätta ihop cykeln imorse men följde med päronen till Väsby på äventyr – besikta bilen sen handla mat i ett försök att fylla upp de svarta hål som tycks smugit sig in i mina skåp!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.