Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Halkdistans på fatbike

Nu har vintern så smått börja komma. Imorse när jag vaknade var det vitt på backen. Inte direkt någon snö att tala om men vitt var/är det! Klädde på mig och satt upp på fatbiken. Första svängen med nya däcken som var snorhala… Eller var det kanske för att alla cykelbanor var spegelblanka av is? Mötte upp Morgan och Allan i Märsta för att sedan rulla en sväng runt Arlanda med ett kort kaffestopp på vägen. På bilden förevisar Morgan någon typ av Powerslide-skills. Perfekt att ägna sig åt på pisspauser! 

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.