Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Gymma, jobba och nya kläder!

Dagen började uppe på Clarity in life, har inte varit och gymmat på ett tag, mycket resande och jobb… Fick ett par goa övningar för att bygga upp lite styrka i axeln. Den har blivit lite svagare i och med skadan men det är bara jobba på! Sen blev det en sväng in mot huvudstaden för kyrkklockejobb. Efter att ha brutit mot samtliga trafikregler minst en gång under ett arbete mitt inne i gamla stan kom jag hem, glad över att inte hamna i fängelse. Lite mat i magen och sen till Upplands Väsby och min grymma sponsor Cykelhuset som tillsammans med klädtillverkaren Pearl Izumi har tagit fram ett ställ i Cykelhusetfärgerna. Tycker det ser riktigt bra ut!  Blev en liten sväng med lek och någon liten pulshöjare!

Jesper_Andersson_IMG_2968_www.jeppman.com_20160427 Jesper_Andersson_IMG_2995_www.jeppman.com_20160427 Jesper_Andersson_IMG_2987_www.jeppman.com_20160427

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.