Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Guvernörsdistans

Distans för hela slanten. Stackars Axel mådde inte helt 100 idag så han körde här på hemmaplan medan jag och Wengan rullade bort västerut längs kusten. Blåste en hel del motvind så stark-Wengan tog täten och ja låg bakom och försökte klamra mig fast på hans hjul. Stark-starkare-Wengelin? Är det så man böjer det verbet? Vi trampade bort till något som heter Guvernors beach, ett område eller bit längs kusten där klipporna är helt vita och har mjuka, mysiga former. På vägen hem åkte vi förbi en mysig by som heter Kalavassos, ja pallade en god apelsin innan vi rullade vidare hemåt. Skönt väder med mycket sol. Ja har en vit Polar Rs800cx-fläck på armen som i övrigt är soligt brun;) nu måste ja spela dator, Axel har precis slagit mitt rekord i ett bilspel…så kan vi fan inte ha det.

Annons
En annan verbböjning…cool-coolare-Axel Lindh!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.