Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Guiding a fun ride!

Dagen efter Långa Lugnet idag och vad passar bättre än ett lagom långt distanspass. Men vi börjar i rätt ända! Jakob Björklund och hans Fru var förbi och sov över i Jeppmans Gasthaus i natt. Jakob bjöd på grymt motstånd i pingis och jag stod först chanslös mot hans trixiga servar. Men det var ändå jämt och vi spelade nästan till svetten kom. Dock förlorade jag gårdagens två matcher. Fick tillslut kläm på hur bollen rörde sig i servarna och i morse, innan frukost vann jag. Sen drog jag ut på ett distanspass. Snurrade på lite nya stigar strax norr om Sigtuna och rullade sedan vidare mot Märsta. Helt plötsligt kom tre cyklister farande ut från en stig och såg allmänt vilse ut. De var engelsktalande men bodde sen några månader i Sverige och hade inte en aning om vart de var. Jag tog med de ut på en liten stigguidning runt i Sigtuna och visade bland annat två av mina testbanor som de gillade starkt. Var bland annat upp och körde ett varv på Trollstigen som de blev ordentligt imponerade av! Alltid kul när man lagt ned en del tid på en bana att få visa den och att den dessutom uppskattas. Thanks guys! Nu ska jag skriva klart det sista på “Jeppman bakar” till kommande nummer av Cycling Plus! Det här blir bra!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.