Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Grattis EDGAR!

Idag är det ett år sedan EDGAR (Ett Dött Gammalt Anonymt Rangel) flyttade in här. Han har ju dessutom namnsdag idag! Han bor för det mesta i källaren men han flyttar upp en våning över helgen. Passar ju bra nu i Halloweentider! Minst sagt deffad! Snart blir det Monark och sedan ärenden i stan, ska bland annat till Tyresö Cykelmagasin 🙂

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.