Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Göteborgsgirot MTB

Nu har ja kommit i mål på dagens tävling. Göteborgsgirot MTB är ett kort långlopp, eller vad man ska kalla det. 37 km är det som ska köras i alla fall. Kändes hyfsat innan start men efter en livsfarlig “masterstart” i typ 35-40 km/h ut genom Göteborg då det skulle gasas hade jag inget direkt krut:( Har lite dåligt med pang i benen nu, vet inte riktigt vad det beror på. Banan är i alla fall riktigt kul! En hel del små upp och ner och ett och annat lite tekniskt parti. Ja låg och krigade på men vet inte något om placering men inte helt nöjd. Kunde inte ta ryggar ja brukar kunna ta… Men det är bara bita ihop och komma igen!

Annons
Snygg medalj i alla fall;)

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.