Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Göööteborgshelgen i bilder!

 Jisses vilken toppenhelg det har varit! Cyclocross SM och cupavslutning, Julmarknad på Liseberg, Rondellrally och en massa annat kul bus! Det blev en 14:e plats på SM, ett resultat jag är lagom nöjd med, inte missnöjd men hade såklart hellre kört snabbare. På söndagen blev det en 12:e plats som på förbundets sätt att räkna räckte till en 7:e plats i totalen. När jag räknar blir det en 6:e plats… Hursomhelst så hade jag tokigt kul och det är det viktiga. Idag är det lite vila för benen, sen drar ju mtb-tränandet 2015 igång så smått 🙂

Annons

Här kommer en laddning från toppenhejarklacken! Mor och far var ju ner och hejade på! Tack till alla er som heja på längs banan! Det ger helt klart extra watt!!!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.