Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Glada Lunchnyheter!

Vid det här laget har nog de flesta av er läsare observerat att jag dragit igång och ska arrangera en Pannlampecup, om inte… klicka här och gå in och läs —> NorrortLightbulb

Gårdagens nyhet för cupen var att jag med största sannolikhet kommer att få låna SigtunaMärstaArlanda CK’s chiputrustning så att man slipper försöka tyda nummerlapparna i mörkret.

Idag kommer det en annan nyhet. Jag har varit i kontakt med tidningarna Svenska Cycling Plus och Allt om MTB som jag jobbar för och har lyckats få fram en helårsprenumeration till cupens båda totalsegrare. Men det är ju bara två personer,  alla andra då? Ska inte de få läsa? Jojjjjomän! De erbjuder också förmånliga priser på helårsprenumerationer! Det här blir bara bättre och bättre!

Annons
Dela, länka, sprid budskapet om #norrortlightbulb !

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.