Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

GLAD PÅSK!!!

Här kommer en liten påskhälsning från ett fånigt fjäderfä! Jag var och körde första deltävlingen i Keps cup idag. Dagens arrangör var Täby mtb som i vanlig ordning gör det riktigt bra, bra pilat, kul bana och helt enkelt väldigt bra. Tävlingen i sig måste ja ändå vara nöjd med. Var först ute och värmde upp och körde omkull på ett isigt parti och fick mig en glidtur. Sen var det dags för start och idag fick jag, som annars är lite halvkass på starter till en kanonstart. Var iväg snabbt, sen blev jag lite omkörd och började jaga på Johan Carlström som jag senare körde om och ifrån. Det var lite kul när jag vid ett tillfälle körde förbi en muttergubbe som först såg sur, vresig och allmänt irriterad ut över att det kommer en massa cyklister och härjar på hans lördagspromenad. Sen fick han syn på mina fina fjädrar och när ja önskade honom en glad påsk kunde han inte hålla minen, du blev han full i skratt! haha!
Efteråt blev det påsklunch hos päronen med mormor på besök. Imorgon är det TT hos Gunnar som står på schemat!

Man måste bjuda lite på sig själv!

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.