Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Glad midsommar

Nu har de blivit midsommar! Lite i samma stil som förra året…men något lindrigare har ja gett mig ut i Roslagen. Den här gången blev det inte Öregrund utan till en kompis vars familj har landställe inte långt ifrån kapellskär. Mysigt att komma ut, åka lite båt, njuta av livet, äta god mat och supa sig full såklart….nä det kanske inte är min stil direkt! Haha! Ha en riktigt trevlig midsommar! Skickar med en bild från gårdagens Upplands cup, tagen av Sandra Aspeskog:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.