Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Funktionskontroll

Var ut en sväng på förmiddagen och testade cyklarna så att de verkligen fungerar tiptop inför SM. Vet ännu inte vilken cykel ja ska köra med. Tanken är att jag ska hinna provköra båda imorgon och efter det bestämma vilken det får bli.

Annons
En annan glad och otroligt skön nyhet är att Gullefjun precis rullade ut mellan grindstolparna… Med en ny ägare bakom ratten. Kul med grejer och prylar och ting men det är så skönt att bli av med dem när man väl bestämt sig för att sälja något. Nu blir det middag, en tondöv fisk och några kolhydrater:) 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.