Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fulltecknat schema!

Annons
Lite dåligt med bloggande här nerifrån men schemat är fulladdat med aktiviteter och det finns något spännande att göra HELA tiden. Under gårdagen var jag bland annat ute på en cykeltur på mountainbiken…tillsammans med landsvägs- och tempcykelcyklande. Det var ett riktigt kul pass som inledningsvis kändes lite väl lätt men sen när de borrade ner sig i tempobågarna så blev det köttigt. Kul att se minen på dem när de blir ikappkörda av en mtb! Det blev också ett grymt bra bålstyrke- och överkroppspass där jag lyckades göra min första nödlandning från en pilatesboll. Fuktiga fötter funkade inte så bra med benböj och det blev en vurpa som jag tror skrämde thailändarna en del! Avslutade dagen med att ta med mig kameran till “Cardio Tennis”, där jag fick tillfälle att slå några bollar efter deras pass, första gången jag spelar tennis, svårt som tusan men skitkul.
Imorse var vi ut och kutade i regnet. Djungel och regn… riktigt härligt. Efter löpningen hoppade jag ner i poolen vid hotellet och simmade några längder. Hade glömt hur kul och skönt det faktiskt är att simma. När jag kommer hem ska jag fixa ett badkort så man kan bedriva lite alternativ träning under vintern. Nu sitter jag och väntar på att den onödigt goda lunchen ska lägga sig lite för sen blir det lite enklare simträning, cykling och förhoppningsvis lite tennis till kvällen! VILKET STÄLLE! 
Magnus “Husky” Ormestad och Sonja Björk är två av de totalt fyra svenska journalisterna på plats…
Husky är en podcast med temat “Livet bortom det bekväma” som Magnus själv uttrycker det. Han intervjuar personer så som Jenny Rissveds, Lisa Nordén och många många fler! Gå in och lyssna! Klicka här
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.