Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Ännu en produktiv dag! Inledde dagen med ett pass på Monarken. Lite frulle på det innan jag drog iväg på ett spännande uppdrag. Var iväg i ett grustag och tog lite bilder. Mäktiga maskiner! Efter en hel halv dag som snarare kändes som någon timme så rullade jag hem och hann ut på ett eftermiddagspass på cyclocrossen. Sladdade runt lite i löven! Tog en bastu och hann precis äta middag innan det kom en leverans av en bättre begagnad kaffeutrustning! Det är mycket nu! Kul när det rör på sig!Jesper_Andersson_DSC_3602 Jesper_Andersson_DSC_3653

Annons

IMG_5543-0
Och Ja… sladden skall spikas upp;)

DCIM102MEDIA
DCIM102MEDIA
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.