Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Fullspäckat schema

Det här har varit och är fortsatt en fullproppad dag. Eller egentligen har ja inte gjort så mycket bara att det tagit en del tid. Vakna på ett hotell med obefintlig kudde (låg och grubbla i natt över varför man överhuvudtaget lägger dit en kudde som får ett bibelpapper att framstå som tjockt…). Det blev först lite jobb i Vårgårdatrakten och sen åkte vi hemåt. Mellanlandade i Götene och fixade lite och sedan vidare hemåt. Har blivit en del bilåka. Hem och gjorde kaos med golvet framför tvättmaskinen…

 Arslet och ryggen är öm så det var skönt att få komma ut en sväng och få sitta på kolfibersadeln. Blev lite distans i lagom högt tempo. Svängde bland annat förbi och kikade lite på Smackserien, GP i Rosersberg men blev kall av att stå still så ja drog hem. Nu ska ja hänga tvätt sen är det läggdags, i min säng…med tjocka kuddar!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.