Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Full tank tack

Som Jimmy sa igår; övertränar man måste man också överäta… På träningsresor gäller det att äta tillräckligt så att man orkar med många timmar i sadeln. Med frukostar och middagar som det här hotellet erbjuder är det inga problem. Så grymt gott och fräscht med färsk frukt. Idag väntar nog ett lite längre pass än igår, men ja har ställt ett krav om att vi ska vara hemma inom sex timmar, så att ja ska hinna se formel 1 loppet i sportbaren! 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.