Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Full rulle!

Så, dagen första punkt på “massorattgöra-listan” är avklarad, dvs att träna! Nu är det bara resten kvar… Ska försöka hinna med att limma tubdäcken på crossen, litar inte 100% på enbart tejp, sen ska ja ut och jobba med crossbanan till “smackcrossen” som går av stapeln den 17:e november, dagen efter cross-SM. Ska även skriva fakturor, vända lite papper, tvätta arbetskläder…osv. Det finns med andra ord saker att göra även denna dag:)

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.