Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Full rulle med trött kropp

Hej och hå! Ikväll var det dags för Norrort Lightbulb igen. Det var lite kallt och ruggigt men trots detta var det närmare 30 startande med allt ifrån ungdomar till Calle Friberg. Banan påminde en hel del om de vi kört på Upplands cup men med en del nya stigpartier. Jag gjorde en kass start och fick kämpa på bra för att komm ikapp Villes och Gunnars rygg. det funkade i nästan två varv sen kom måndagens köttarlöpning och gårdagens sjöjungfrusimmande ikapp mig och benen kändes som två spett. Fick stanna till och pilla lite med utrustninge och tappade några sekunder som i slutändan visade sig vara väldigt viktiga. Jag kom ikapp Gunnar på sista halvvarvet och väl i mål var jag ungefär så många sekunder som det tar att pilla med utrustningen! Haha! En kul och fin bana som delvis var frusen. Nu sitter jag och äter och kopplar av några minuter innan det är dags att börja packa?! Packa? Packa pappas kappsäck? Mer om det imorgon mina kära läsare! Till dess får avnjuta synen av mina mysiga tofflor och min mysiga sparkdräkt:)

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.