Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Full fart på hemmaplan!

Nu är jag hemma efter en tokigt bra arbetsvecka! Resan gick, inte så mycket folk på flyget så jag fick en rad för mig själv! Landade runt sju och far var på plats för att plocka upp mig. Hann med en andra frukost innan ja for hem och satte ihop cykeln. Iväg till MTB täbys sista km deltävling. Hade nya pedaler och fibblade lite med skon men hade efter några minuter tagit mig upp i ledning. Ledde hela första varvet men av nån oförklarlig anledning hade ja knappt nå luft i däcken så ja stannade till och pumpa i lite både fram och bak. Sen var det jakt! Samma sak hände igen och jag fick köra det resterande varven rätt lugnt, särskilt genom de rotiga och steniga partierna. Men ja kom ikapp och körde om Ville som ledde när det var ungefär 1/3 av sista varvet kvar och var först över mållinjen. Vann också täbys långlopps -km-serie men blev tvåa i deras xc serie. Täby är riktigt duktiga och snart ska de arrangera race i Hacksta igen! Missa inte det!

Annons
Förvirrande med vilken sida man ska köra på… Måste man välja?
Ville pekar kanske på korvarna och brödet som det bjöds på?!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.