Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Frukoststund!

Just nu sker det bästa på hela dagen… När man får gå upp, koka en extremt god gröt på de cypriotiska bananerna som är så söta och fräscha i smaken att ja nästan skulle kunna bosätta mig här och bara äta bananer resten av livet. En smörgås med en tomat som smakar tomat och med en bit kvist som doftar så där ljuvligt! Och som grädde på moset, en kopp rykande hett kaffe! Det är frukost när den är som bäst. Ja hade planer på att sätta mig på balkongen men det var tyvärr lite i svalaste laget. Vädret ser lite ostadigt ut, hoppas det blir bättre. Idag ska vi tävla, prolog, tempo eller short track…eller vad man vill kalla det. Ja kallar det full spruta och smärta deluxe i 20 minuter! Lite som det DM i TC ja körde för några dagar sedan! Där slutade ja för övrigt sexa. Här tror ja det kommer bli en sämre placering. Stora delar av världseliten på MTB är på plats! Spännande!

Så här ser utsikten ut från lägenheten. Ja har fått syn på en kul bil men ska försöka hitta en väg in närmre så ja kan ta ett kort…återkommer förhoppningsvis i ärendet:)

Här är övre delen av resultatet från DM i TC.

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!
Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.